Αφιέρωμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ στην επιχείρηση ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.

Ρουμελιωτης Super Market Αριστη ποιοτητα και αψογη εξυπηρετηση!

 

Διαβαστε περισσοτερα

Γιωργος Ρουμελιωτης - Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος

«Τα Super Market Ρουμελιώτης ευχαριστούν όλους όσους καθημερινά στηρίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια μας, πελάτες , συνεργάτες , προσωπικό.

Διαβαστε περισσοτερα

Γ. Ρουμελιωτης Α.Ε.Β.Ε

Η Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε μια αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα,

Διαβαστε περισσοτερα

19 Αυγούστου 2016

ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κ Α Ε
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ συνεχίζει Μεγάλος Χορηγός με τον Κόροιβο

Η ΚΑΕ Κόροιβος με πολύ χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Ρουμελιώτη. Είναι τιμή μας που ανανεώνουμε την συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ηλείας η οποία έχει ιδιαίτερη δυναμική και ανάπτυξη. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιώργο Ρουμελιώτη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Ματθαίου για την αγάπη και το ενδιαφέρον τους στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλές δουλειές και καλή επιτυχία στη νέα μεγάλη προσπάθεια που ετοιμάζουν.

17 Ιουνίου 2016

ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κ Α Ε
Η αλυσίδα super markets Γ. Ρουμελιώτης Α Ε Β Ε τιμήθηκαν απο την ΚΑΕ Κόροιβος για την υποστηριξή τους ως μέγας xορηγός για την σεζον 2015 -2016

18 Mαΐου 2016

ΚΟΡΟΙΒΟΣ Κ Α Ε

 

09 Mαΐου 2015

Τα εγκαίνια του 9ου καταστήματός μας στo Λάππα Αχαΐας πραγματοποιήθηκαν στις 09 Mαΐου 2015. Σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό χώρο σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο αναταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Φεβρουάριος 2015

Η εταιρεία μας ήταν χορηγός στην τηλεοπτική κάλυψη του Πατρινού καρναβαλιού 2015 που έγινε από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι "Ολυπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΟΡΤ)"..

 

17-7-2014

 

Τα εγκαίνια του 8ου καταστήματός μας στην Βάρδα Ηλείας πραγματοποιήθηκαν στις 17 Ιουλίου 2014. Σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό χώρο 380 τετραγωνικών μέτρων, σας προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στις πιο αναταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

 

12-5-2014

Η εταιρία μας , στους πελάτες της προσφέρει σε αποκλειστικότητα για το νομό Ηλείας στον χώρο των Σουπερ μάρκετ το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη. Ενημερωθείτε για τα οφέλη που μπορείτε να αποκτήσετε  στο παρακάτω site

 http://www.asfalistikosgoneas.gr/

 

 

 

3-5-2014

Τα εγκαίνια του 7ου καταστήματός μας στην Κυλλήνη πραγματοποιήθηκαν στις 2 Μαίου 2014. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας. Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές μας.

Art on Web Σχεδιασμός δυναμικών ιστοσελίδων